Home / Blog

Blog

Warmtewerende raamdecoratie: De voordelen van plisségordijnen

Wil je je huis koel en stijlvol houden tijdens warme dagen? Ontdek de voordelen van warmtewerende plisségordijnen en geniet van een comfortabele geisoleerde woning.

Persoonlijk advies aan huis: Ontdek de service van Dubblem

Ontdek hoe Dubblem's unieke service jou helpt de perfecte raamdecoratie te kiezen, afgestemd op jouw interieur.

Raamdecoratie geschikt voor de keuken

Op zoek naar raamdecoratie inspiratie voor in de keuken? Dubblem heeft tips voor raambekleding in de keuken. Ontdek de raamdecoratie opties voor in de keuken hier!

Zonlicht en slapen: De juiste raamdecoratie voor een goede nachtrust

Lees hoe de juiste raamdecoratie kan zorgen voor de perfecte balans tussen licht en slaapcomfort. Bekijk onze tips voor een stijlvolle en rustgevende slaapkamer.

Raamdecoratie voor de perfecte babykamer

Ontdek de magie van babykamers met verduisterende plisségordijnen, trendy jaloezieën, en de nieuwste trends van 2024. Laat je inspireren voor een stijlvolle en rustgevende start!

Welke raambekleding kies je voor kunststof kozijnen?

Raambekleding voor kunststof kozijnen zonder boren? Ontdek het EasyClick systeem! De ideale raamdecoratie voor kunststof kozijnen en draai-kiepramen. Lees snel verder!

Isolerende raamdecoratie

Ontdek hoe isolerende raambekleding zoals plisségordijnen en jaloezieën van Dubblem je huis niet alleen verfraaien, maar ook zorgen voor optimale isolatie. Leer hoe je tocht en warmteverlies minimaliseert met stijlvolle raamdecoratie.

Tips voor het kiezen van de juiste raamdecoratie

Raamdecoratie is veel meer dan alleen praktisch. Ontdek hoe je met slimme keuzes privacy, isolatie en verfijning combineert.

De raamdecoratie trends van 2024!

Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Dan ben je bij Dubblem aan het juiste adres! In dit artikel bespreken we de raamdecoratie trends van 2024.

Hoe houd je de jaloezieën schoon?

De jaloezieën zijn eindelijk geplaatst en nu...? Hoe houd je ze eigenlijk goed schoon? Wij hebben een aantal handige tips om de jaloezieën vrij van vuil te houden.

Welke raamdecoratie is geschikt voor je huisdieren?

Heb jij honden en of katten? Weet jij niet welke raamdecoratie het best past bij jou huisdieren? Welke opties je nu eigenlijk hebt? Wij hebben een aantal tips voor je klaar staan!