Home / Advies aan huis

GRATIS

Advies aan huis

Soms is er te veel keuze. Dubblem helpt je de juiste keuze te maken!


Plisségordijnen, jaloezieën, in frame, top down, bottom up;

Weet jij het ook niet meer?

Het is natuurlijk ontzettend fijn dat er zoveel keuze is in raambekleding. Tussen alle plisségordijnen, jaloezieën, materialen, kleuren en dessins, zit altijd wel iets dat perfect is voor jouw woning. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer en kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je keuze. In dat geval kun je gebruik maken van Dubblems raambekleding advies aan huis. Nieuwsgierig? Lees snel verder!


Welke raamdecoratie past bij jouw stijl?

Krijg je het al benauwd bij alleen al de gedachte aan dat enorme aanbod aan raamdecoratie? Weet je niet waar je moet beginnen? Begin dan bij ons. Wij komen met alle plezier voor een gratis raamdecoratie advies aan huis, dus ook bij jou. We weten alles van raambekleding en hebben oog voor jouw stijl en wensen. Wedden dat je met onze hulp een keuze kunt maken die helemaal bij jouw stijl en jouw woning past? Maak direct een afspraak en neem alvast een kijkje nemen bij onze plisségordijnen, aluminium jaloezieën en houten jaloezieën!Gratis persoonlijk raambekleding advies aan huis

Heb je onze raambekleding online bekeken? Fijn, maar eerlijk is eerlijk, het blijft lastig om je voor te stellen hoe een gordijn of jaloezie op een bepaalde plek zal staan en of het geschikt is voor jouw woning. Daarom komen we graag bij je langs met al het moois uit onze collectie raambekleding. Samen kijken we wat bij jouw smaak en interieur past en adviseren we je over een aantal technische zaken. Dingen waar je misschien zelf niet bij hebt stilgestaan. Waaraan moet de raamdecoratie bijvoorbeeld bevestigd worden, is er genoeg ruimte en wat doe je als je raambekleding wilt voor twee ramen die in een hoek op elkaar aansluiten? Met onze persoonlijke aanpak en aandacht voor jouw stijl en de technische details, helpen we je een goede en weloverwogen keuze te maken. Kortom, ons raamdecoratie advies aan huis is absoluut de moeite waard. En het is ook nog eens helemaal gratis!


Gratis opmeten en offerte

Als je een keuze hebt gemaakt, kunnen we direct je raamdecoratie inmeten. We zijn er immers toch al. We maken ook meteen, geheel vrijblijvend, een offerte op maat voor je. Dat doen we allemaal kosteloos. Twijfel niet langer en vraag meteen een gratis raambekleding advies aan huis aan door onderstaand formulier in te vullen! Natuurlijk beantwoorden we ook met alle plezier al je vragen. Tot gauw!


Bel mij terug voor meer informatie of een gratis adviesafspraak

Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Bel of whatsapp naar +31 53 23 40 000, of mail naar info@dubblem.nl