Home / Meet- en montageservice

GRATIS

Meet- & Montageservice

Bij Dubblem begrijpen we dat het perfect installeren van je raambekleding even belangrijk is als het selecteren van de juiste stijl. Maak het jezelf gemakkelijk en profiteer van onze kosteloze meet- en montageservice. Geen stress, geen gedoe - gewoon vakmanschap rechtstreeks aan huis geleverd.


Het gemak van professioneel opmeten

Bij Dubblem hebben we een doordacht proces ontwikkeld om je raambekleding nauwkeurig op te meten. Een foutje in het opmeten kan leiden tot een verkeerde pasvorm, en dat is iets wat we ten koste van alles willen voorkomen. Ons deskundig team zorgt ervoor dat alle metingen nauwkeurig worden uitgevoerd, zodat jouw raambekleding perfect past. Dit is niet alleen een gemak voor jou, maar ook een garantie voor een esthetisch aangename en functionele installatie.


Deskundige Montageservice

Onze montageservice is meer dan alleen het ophangen van raambekleding. Het is een grondige en professionele dienst die rekening houdt met het correct installeren en positioneren van je raamdecoratie, rekening houdend met zowel esthetiek als functionaliteit. Of het nu gaat om plisségordijnen, jaloezieën of een andere vorm van raamdecoratie, onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat alles perfect op zijn plaats hangt en naar behoren werkt.Onze toewijding aan kwaliteit

Onze gratis meet- en montageservice weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Bij Dubblem zorgen we ervoor dat elk detail, van de keuze van je raamdecoratie tot de installatie ervan, zorgvuldig en professioneel wordt behandeld. Onze meet- en montageservice is ontworpen om je te ontzorgen, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van de schoonheid en functionaliteit van je nieuwe raamdecoratie.


Maak vandaag nog een afspraak

Het inplannen van onze gratis meet- en montageservice is eenvoudig. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Ons team staat klaar om je te helpen bij het realiseren van je raambekledingsdoelen. Bij Dubblem is jouw tevredenheid onze prioriteit, en we kijken ernaar uit om je te helpen bij het creëren van het huis van je dromen.


Bel mij terug voor meer informatie of een gratis adviesafspraak

Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Bel of whatsapp naar +31 53 23 40 000, of mail naar info@dubblem.nl