Home / Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Over ons


Wie zijn wij?

Wij zijn Marit en Marloes, de dames en drijvende krachten achter Dubblem!

In september 2020 kwam het idee om samen aan de slag te gaan en ons te verdiepen in de mogelijkheden voor de verkoop van raamdecoratie. Uit ervaring weten we hoe moeilijk het is om een juiste keuze te maken uit zo’n groot aanbod aan raamdecoratie. Daarom hebben wij besloten om in eerste instantie met een klein assortiment de markt op te gaan en dit was een succes!

Natuurlijk blijft het niet bij dit aanbod, voor diegene die uit meer wil kiezen hebben wij natuurlijk ook meer mogelijkheden. Heeft u interesse in het laten plaatsen van raamdecoratie?

Neem dan contact met ons op +31 53 23 40 000


Laat je helpen

Raamdecoratie kopen is een heel karwei. Door het uitgebreide gamma raambekleding zie je door de bomen al snel het bos niet meer. Daarom helpen wij, Marit en Marloes, jou heel persoonlijk om de juiste keuze te maken. Dat doen we net even anders dan je bent gewend. Met gevoel voor sfeer, aandacht voor jouw wensen én verstand van raambekleding verzorgen we raamdecoratie waar je blij van wordt. Welkom bij Dubblem, dé raamdecoratie specialist!


Raamdecoratie die écht bij je past

Raambekleding is een belangrijke sfeermaker in huis. Raamdecoratie beschermt namelijk niet alleen tegen inkijk, maar creëert ook een sfeervolle lichtinval. Het aanbod is echter zo uitgebreid dat het de keuze er niet makkelijker op maakt. Bij Dubblem begrijpen we dat. Daarom helpen we jou heel persoonlijk bij het kiezen van raamdecoratie die écht bij jou past. Benieuwd hoe we dat doen? We vertellen het je graag!


Gratis advies aan huis

Herken je dat? Dat je raambekleding, eenmaal thuis gemonteerd, tóch niet is wat je er in de winkel van verwachtte? Daarom hoef je bij Dubblem niet meer naar een winkel. In plaats daarvan komen wij met onze raambekleding naar jou toe. Gratis en geheel vrijblijvend! Zo zie je meteen welke raamdecoratie écht bij jou en je huis past.

Persoonlijk contact

Bij Dubblem zijn we kleinschalig en geloven we in de kracht van persoonlijk contact. Dat gaat verder dan alleen ons gratis advies aan huis. Ook daarna kun je voor alle vragen over onze raamdecoratie steeds terugvallen op één vast aanspreekpunt. Dat voorkomt verwarring en scheelt veel tijd; wel zo prettig!

Gratis meet- en montageservice

Het meten en monteren van raambekleding is een specialistisch en secuur karwei. Daarom helpen we je niet alleen met keuzeadvies, maar verzorgen we ook het opmeten en monteren van je nieuwe raamdecoratie. Ook dat doen we kosteloos!


Bel mij terug voor meer informatie of een gratis adviesafspraak

Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Bel of whatsapp naar +31 53 23 40 000, of mail naar info@dubblem.nl