Home / Blog / EasyClick Raambekleding voor Kunststof Kozijnen: Geen Boren Nodig!

Welke raambekleding kies je voor kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen vormen een populaire keuze vanwege hun onderhoudsgemak en isolerende eigenschappen. Bij het selecteren van raambekleding voor deze kunststof kozijnen is het EasyClick systeem een revolutionaire oplossing die geen boren vereist. In dit artikel verkennen we de verschillende opties en voordelen van raambekleding voor kunststof kozijnen, met het gemak van het EasyClick systeem.


Boren is overbodig!

Een van de grootste voordelen van raamdecoratie met het EasyClick systeem, is het feit dat er geen boren nodig zijn. Dit maakt de installatie van de raamdecoratie een stuk eenvoudiger en het voorkomt schade aan de kunststof kozijnen. De raamdecoratie is gemakkelijk in frame te installeren met behulp van magneetstrips. Je bedient de raambekleding eenvoudig met het gebruik van greepjes.

Plisségordijnen of jaloezieën voor kunststof kozijnen?

Bij Dubblem heb je de keuze tussen jaloezieën in frame of plisségordijnen in frame, beide zijn gemakkelijk te monteren op kunststof kozijnen. Mocht je de lichtinval en privacy willen bedienen, ga dan voor jaloezieën in frame, deze zijn namelijk verstelbaar, net als bij jaloezieën zonder frame. 

Heb je liever plisségordijnen in frame voor je kunststof kozijnen? Ook dit is een optie. Onze plisségordijnen in frame zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren, stoffen en verduisteringsgraden als 'gewone' plisségordijnen. Daarnaast zijn de plisségordijnen in frame ook beschikbaar in twee soorten: top down of top down en bottom up. Bij top down opent het gordijn alleen vanaf de onderkant. Bij top down en bottom up, opent het gordijn vanaf de onder- en bovenkant.

Ook voor draai-kiepramen

Naast de 'gewone' kunststof kozijnen zijn de raamdecoraties in frame met een EasyClick systeem, ook ideaal voor draai-kiepramen en andere deuren en ramen die naar binnen openen. Ze zitten immers in hun frame vast en kunnen hierdoor niet naar 'beneden' gaan hangen.

Meer weten?

Wil je graag meer weten met betrekking tot onze mogeijkheden voor kunststof kozijnen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend een afspraak voor advies.