Home / Blog / De raamdecoratie trends van 2024

Dit zijn de raamdecoratie trends van 2024!

Het is inmiddels oktober en dat betekent dat het nieuwe jaar om de hoek staat te wachten. In het najaar van 2023, worden altijd de trendkleuren van 2024 voorspeld. Dit jaar heeft Flexa de kleur 'Sweet Embrace', bestempeld tot kleur van het jaar 2024. In dit blogartikel vertellen we je meer over de raamdecoratie trends van 2024.

Sweet Embrace: De kleur van 2024

Sweet Embrace is een zachte, vergrijsde, lichtroze pastelkleur. Deze kleur brengt een gevoel van zachtheid en optimisme in het interieur. Daarnaast straalt de kleur een gevoel van kalmte en comfort uit. Om de kleur Sweet Embrace toe te passen in je interieur hebben wij de mooiste combinaties met onze plissegordijnen en houten jaloezieën. Onze raamdecoratie past perfect bij de uitstraling van warmte en rust die de kleur van het jaar uitstraalt.

vergrijsde lichtroze pastel raamdecoratie 2024

Natuurlijke materialen en tinten 

Natuurlijke materialen zijn al erg lang populair in de interieurwereld. In 2024 zien we dit ook zeker terug in de raamdecoratie. Hout, bamboe en linnen zijn veelgebruikte materialen voor raambekleding. Zij geven een warme en rustgevende uitstraling aan je interieur. 

Daarnaast gaan we in 2024 ook veel tinten uit de natuur zien. Denk hierbij aan, roodoranje aardetinten, zacht groene tinten en gele tinten. Deze kleuren stralen vrolijkheid, plezier en vriendelijkheid uit. Daarnaast zijn deze natuurlijke kleuren ook goed te combineren met natuurlijke materialen.

De interieurkleur van 2024


Duurzame raamdecoratie

Ook in 2024 blijft duurzaamheid een belangrijk onderwerp. We blijven onze CO2-voetafdruk zoveel mogelijk beperken en daarom kiezen we steeds vaker voor onder andere meubels, accessoires en raambekleding die gemaakt zijn met liefde voor de aarde. Steeds meer mensen kiezen voor duurzame raamdecoratie, zoals gordijnen van gerecyclede materialen of houten bamboe jaloezieën. Onze houten jaloezieën worden gemaakt van duurzame houtsoorten en duurzame bamboe. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in 21 verschillende aardetinten.


Bel mij terug voor meer informatie of een gratis adviesafspraak

Zie jij door alle bomen het bos niet meer? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag met het uitzoeken van de raamdecoratie die het best bij jou interieur wensen past.

Bel of whatsapp naar +31 53 23 40 000, of mail naar info@dubblem.nl

Sweet Embrace