Home / Blog / Persoonlijk advies aan huis: Ontdek de service van raamdecoratiespecialist Dubblem

Persoonlijk advies aan huis: Ontdek de service van raamdecoratiespecialist Dubblem

Wanneer je je huis inricht, maken persoonlijke details vaak het grootste verschil. Daarom komt Dubblem, jouw lokale raamdecoratiespecialist uit Enschede, naar je toe met onze unieke service: persoonlijk advies aan huis.

Bekijk opties bij jouw thuis

Bij het kiezen van raamdecoratie zijn kleur en textuur cruciaal. Daarom brengen we graag kleurstalen en voorbeelden naar jouw woonkamer. Zo zie je meteen hoe de materialen en kleuren passen bij jouw interieur en lichtinval. Soms komt het wel eens voor dat je in de winkel een prachtige kleur hebt gevonden, maar thuis ziet het er dan toch iets minder mooi uit, daarom komt Dubblem graag bij jou langs!

Deskundig en op maat gemaakt advies

Elk huis en elke wens is anders. Onze experts nemen de tijd om jouw wensen te bespreken en geven advies op maat. Of je nu zoekt naar praktische raamdecoratie of elegante gordijnen, wij helpen je bij het maken van de ideale keuze.

Vrijblijvend en zonder haast

Ons advies aan huis is volledig vrijblijvend. Je krijgt de informatie en inspiratie die je nodig hebt, zonder de druk van een aankoop ter plaatse. Neem je tijd om de perfecte optie te kiezen.

Gratis meten en monteren

Kies je uiteindelijk voor Dubblem, dan profiteer je ook nog eens van onze gratis meet- en montageservice. Onze professionals zorgen voor een perfecte installatie, zodat je zelf nergens over hoeft na te denken, ideaal toch?

Als trotse raamdecoratiespecialist, staan we voor persoonlijke service en betrokkenheid. Laat ons je helpen om van jouw huis een thuis te maken. Neem vandaag nog contact op en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van onze service aan huis!