Home / Blog / Isolerende Raamdecoratie Winter | Dubblem advies

Tips voor isolerende raamdecoratie

Het behouden van een comfortabele temperatuur is in huis van essentieel belang, vooral tijdens de koude maanden. We delen graag onze handige tips om met raambekleding een extra isolatielaag aan je huis toe te voegen.

Dubbele stoflagen voor extra isolatie

Overweeg plisségordijnen met twee stoflagen. Deze honingraatstructuur in onze plisségordijnen creëert een isolerende luchtlaag tussen het raam en je kamer, waardoor warmteverlies wordt verminderd.

Onze plisségordijnen in frame zijn ontworpen om perfect op je raam aan te sluiten. Hierdoor minimaliseren ze tocht en warmteverlies. Doordat je een plisségordijn in frame eenvoudig met magneetstrips bevestigt, plaats je ze zonder boren of schroeven. Zo kun je ook met een kunststof kozijn of deur genieten van de extra isolatie. 


Natuurlijke isolatie met houten jaloezieën 

Onze houten jaloezieën zorgen niet alleen voor een prachtige toevoeging aan je interieur, maar bieden ook natuurlijke isolatie. Het hout zorgt voor een thermische barrière, waardoor warmteverlies wordt beperkt.


Aluminium jaloezieën voor efficiënte isolatie

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor isolatie. De lamellen van aluminium dienen als een schild tegen koude invloeden van buitenaf. Onze collectie aluminium jaloezieën biedt diverse stijlen en kleuren om aan je isolatiebehoeften en interieurwensen te voldoen.  

De aluminium jaloezieën zijn ook verkrijgbaar in frame, hierdoor kun je ze perfect plaatsen op kunststoffen kozijnen. Ook sluiten deze perfect aan op je raam, waardoor ze tocht en warmteverlies minimaliseren.


Gratis advies aan huis

Met ons assortiment aan isolerende raamdecoratie, streven we ernaar om je huis niet alleen te verfraaien, maar ook comfortabel en energiezuinig te maken. Maak gebruik van ons gratis advies aan huis en ontdek hoe we jouw ramen kunnen transformeren tot een geïsoleerde ruimte!

Bel of whatsapp naar +31 53 23 40 000, of mail naar info@dubblem.nl