Home / Blog / Welke raamdecoratie is geschikt voor huisdieren?

Welke raamdecoratie is geschikt voor je huisdieren?

Huisdieren zijn heel leuk en gezellig, maar lang niet alle raamdecoratie blijft lang mooi als jouw huisdier daar met veel enthausiasme op stort. Wij hebben een aantal tips en suggesties om jouw te helpen bij het kiezen van huisdiervrendelijke raamdecoratie.

Katvriendelijke raamdecoratie

Katten reageren op beweging, het is daarom niet handig om gordijnen te laten plaatsen die op de grond vallen. Mocht je er toch voor kiezen om gordijnen in huis te willen, kies er dan voor om gordijnen tot de vensterbank te laten hangen. Kies daarbij ook voor een sterke gordijnstof, zodat de katten niet meteen de gordijnen stukmaken. mochten ze er in hangen.

Nog beter is het aanschaffen van een andere vorm van raamdecoratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houten jaloezieën. Deze zijn robuust genoeg en kunnen wel tegen een stootje. Ook geeft het jouw woning een geheel nieuwe uitstraling. Het aanschaffen van aluminium jaloezieën is ook een optie. Aluminium jaloezieën zijn duurzaam en klauwbestendig. Ook zijn deze eenvoudig schoon te maken en ze kunnen de lichtinval regelen.

Daarnaast is het ook mogelijk om plisségordijnen te laten plaatsen. Laat ze dan plaatsen zonder lange koorden. Kies bijvoorbeeld de plisségordijnen in frame, met handgrepen of plissés met korte koorden.

Katten en Aluminium Jaloezieën

De juiste raamdecoratie voor honden

Heb je een hond thuis? Dan heb je een stuk meer keuze in raamdecoratie. Zolang je geen raamdecoratie op de grond laat hangen, kan je rustig voor onze jaloezieën of plisségordijnen kiezen. Honden vinden het hartstikke leuk om aan de gordijnen te trekken of er tegen aan te plassen. Het is dus van belang dat je hond niet bij de raamdecoratie kan. Zo blijft je raamdecoratie langer mooi.

Hond en Raamdecoratie


Bel mij terug voor meer informatie of een gratis adviesafspraak

Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Bel of whatsapp naar +31 53 23 40 000, of mail naar info@dubblem.nl

Aluminium Jaloezieën